welkom

 

 

Wie zijn wij ?

Praktijk

KinePraktijk Thijssen werd opgericht in 1992 en telt nu zeven kinesitherapeuten.

Kinesiherapeuten

Koen Thijssen behaalde in 1987 in Antwerpen het diploma in de "kinesitherapie en motorische revalidatie" en specialiseerde zich daarna in de manuele therapie (BAMT Genk en HIVEK Brussel). In 2009 voltooide Koen een driejarige opleiding structurele osteopathie aan het Flanders International College of Osteopathy (FICO Antwerpen). Koen is niet geconventioneerd.

 

koen

Christa Schepers, echtgenote van Koen, studeerde af als kinesiste in 1994 en heeft daarnaast ook een diploma in de "lichamelijke opvoeding (L.O.) en bewegingsrecreatie". Vervolgens specialiseerde ze zich in de manuele therapie (HIVEK Brussel). Christa volgde verschillende vervolmakingscursussen in lymfedrainage- en tapetechnieken. Christa is geconventioneerd.

 

christa

Elien Vanelderen behaalde in 2008 haar "master in de kinesitherapie" en kwam onmiddellijk daarna ons team versterken.

In 2011 voltooide Elien een driejarige opleiding in de manuele therapie aan het VMTV te Hasselt. Elien is geconventioneerd.

 

elien

Joren Lipkens behaalde in 2017 het diploma master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met specialisatie musculoskeletale revalidatie, aan de UHasselt in associatie met de KU Leuven. Joren is bezig met een postgraduaat manuele therapie. Joren is geconventioneerd.

 

elien

Laura Reekmans behaalde in 2017 haar master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met specialisatie musculoskeletale revalidatie, aan de UHasselt in associatie met de KU Leuven. Laura is bezig met een postgraduaat manuele therapie. Laura is geconventioneerd.

 

koen

Ruth Jacobs behaalde onlangs haar master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met specialisatie neurologie, aan de UHasselt in associatie met de KU Leuven. Ruth gaat zich verder specialiseren in de manuele therapie. Ruth is geconventioneerd.

 

 

koen