Wie zijn wij

KinePraktijk Thijssen werd opgericht in 1992 en telt nu zeven kinesitherapeuten.

Koen
Koen Thijssen

Koen behaalde in 1987 in Antwerpen het diploma in de kinesitherapie en motorische revalidatie en specialiseerde zich daarna in de manuele therapie (BAMT Genk en HIVEK Brussel).

In 2009 voltooide Koen een driejarige opleiding structurele osteopathie aan het Flanders International College of Osteopathy (FICO Antwerpen).

Koen is niet geconventioneerd.

Christa
Christa Schepers

Christa, echtgenote van Koen, studeerde af als kinesiste in 1994 en heeft daarnaast ook een diploma in de "lichamelijke opvoeding (L.O.) en bewegingsrecreatie". Vervolgens specialiseerde ze zich in de manuele therapie (HIVEK Brussel).

Christa volgde verschillende vervolmakingscursussen in lymfedrainage- en tapetechnieken.

Christa is geconventioneerd.

Joren
Joren Lipkens

Joren behaalde in 2016 het diploma master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met specialisatie musculoskeletale revalidatie, aan de UHasselt in associatie met de KU Leuven.

Joren heeft een postgraduaat manuele therapie voltooid in 2018.

Joren is geconventioneerd.

Laura
Laura Reekmans

Laura behaalde in 2017 haar master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met specialisatie musculoskeletale revalidatie, aan de UHasselt in associatie met de KU Leuven.

Laura heeft in 2019 het postgraduaat manuele therapie voltooid. Ook voltooide ze de opleiding Dry Needling.

Laura is geconventioneerd.

Thomas
Thomas Jansegers

Thomas behaalde in 2020 zijn master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met specialisatie musculo-skeletale revalidatie, aan de UHasselt in associatie met de KU Leuven.

Thomas heeft de opleiding Dry Needling voltooid en is zich momenteel verder aan het specialiseren in de osteopathie.

Thomas is geconventioneerd.

Dogan
Doğan Hasko

Doğan haalde in 2017 aan de Istanbul University zijn BSc Physiotherapy and Rehabilitation en was “Graduated as best student 2017”.

In 2020 behaalde hij zijn master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met specialisatie musculo-skeletale revalidatie aan de KU Leuven.

Doğan is geconventioneerd.

Eva
Eva Vanlauwe

Eva behaalde onlangs haar master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met specialisatie musculo-skeletale revalidatie, aan de UHasselt in associatie met de KU Leuven.

Nadat ze eerder stage deed in onze praktijk komt ze ons team nu permanent versterken.

Eva is geconventioneerd.